Logistieke hulp bij uw webshop

Logistieke hulp bij uw webshop
21 september 2018 John ten Cate

Stel je voor: je hebt een goedlopende, drukke webshop die steeds drukker wordt. Zo druk dat je het eigenlijk niet meer redt om, naast het runnen van deze webshop, ook nog alle artikelen in te slaan, op te slaan, te frankeren en te verzenden. Wanneer dat het geval is wordt het tijd om eens te gaan kijken naar een E-fulfilment bedrijf.

Wat is een E-fulfilment bedrijf eigenlijk?

Een E-fulfilment bedrijf is een bedrijf dat de logistieke taken overneemt van de webshop wanneer jij hier als eigenaar geen tijd meer voor hebt. Een E-fulfilment bedrijf zorgt voor onder andere het inslaan, het opslaan, het orderpicken, het verpakken, het verzenden en de frankering van de producten die verkocht worden via deze webshop. Op deze manier kan de eigenaar van de webshop zichzelf dus bezig houden met de groei van de webshop en deze taken uitbesteden aan een E-fulfilment bedrijf.

Waarom een E-fulfilment bedrijf?

In het begin lijkt het allemaal prima te gaan. Het artikel wat veel verkocht wordt is voldoende op voorraad. Het wegbrengen van de pakketten gebeurd op tijd en voor een lage prijs. Er is niet heel veel ruimte nodig voor het opslaan van deze pakketten. Maar dan wordt het steeds drukker en lukt het niet meer om al deze pakketten op te slaan of om deze pakketten op tijd te verzenden. Het is natuurlijk mogelijk om extra personeel aan e nemen, maar ook dat brengt extra kosten met zich mee. Het E-fulfilment bedrijf neemt al deze taken over en zorgt er dus voor dat je geen extra personeel hoeft aan te nemen. Je betaalt het E-fulfilment bedrijf per order en wanneer er dus een rustige maand is betekent dat dus dat je geen personeelslid hoeft te betalen voor minder werk. Daarnaast hebben E-fulfilment bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om de frankeerkosten te verminderen wanneer er meer pakketten per order verzonden worden. Ook levert het E-fulfilment bedrijf nette, overzichtelijke rapportages aan waarin alles terug te lezen is wat noodzakelijk zou kunnen zijn voor de eigenaar van de webshop.

De ideale oplossing voor elke webshop eigenaar

Al met al is een E-fulfilment bedrijf er dus om de vervelende, logistieke klussen uit handen te nemen wanneer de webshop eigenaar het te druk krijgt om zich hier mee bezig te houden. Met goede tarieven, duidelijke rapportages en prettige kortingen is dit de ideale oplossing voor iedere webshop eigenaar.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*